Present Child Methode

Als je werkelijk geraakt wordt door het gedrag of de lichamelijke klachten van je kind, dan kan ik je met de PresentChild® methode helpen. Volgens de PresentChild® methode ga je ervan uit dat het gedrag dat een kind laat zien, een onbewuste boodschap is aan jou als ouder(s). Je kind spiegelt jou met zijn of haar gedrag.

Wanneer kan de PresentChild® methode helpen?

Voorbeelden van klachten waarbij ik als Kindertolk kan helpen zijn:

  • Lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak zoals bedplassen, obstipatie, terugkerende oorontstekingen, buikpijn en hoofdpijn;
  • Slaap- en voedingsproblemen zoals bang zijn in het donker, niet of slecht willen slapen, niet of slecht willen eten;
  • Emotionele problemen zoals huilbaby’s, dwarsheid, boosheid, frustratie, schreeuwen, (hoog)gevoeligheid, geen concentratie.

Hoe werk ik als Kindertolk®?

Ik begeleid jou als ouder door het gedrag van je kind te vertalen naar een boodschap voor jou. Deze boodschap heeft vaak te maken met jouw blinde vlek, iets wat voor jou misschien niet meer speelt, maar waarvan je kind wil dat je je hier bewust van wordt.

Een Kindertolk® traject (volgens de methode PresentChild®) bestaat uit een persoonlijke intake, een vertaling, een persoonlijke terugkoppeling en een vervolgsessie. De sessies in dit traject duren ca. 1 uur. De kosten voor het gehele traject bedragen 299 euro (incl BTW).

<neem contact met me op voor een intake>