Body Mind Release traject

Body Mind Release traject

De ballast die je bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Hierbij kan je denken aan verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die je ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in je leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

Body Mind Release helpt jouw de innerlijke oorzaak van fysieke, emotionele en mentale klachten gericht en zelfstandig aan te pakken.

Zelf leren loslaten in ca 6 weken
Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. In ca zes sessies en een follow up sessie ga je aan de slag om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en om positieve gevoelens weer terug te halen.
Iedere week spreken we af en zetten we een volgende stap. In ca zes weken doorlopen we het gehele BMR traject en leer je de BMR methode toe te passen in je leven, zodat het je blijvend ondersteund.

Een BMR traject bestaat uit ca 6 sessies, een follow-up gesprek en ondersteuning gedurende het traject. De kosten voor het gehele traject bedragen 549 euro (incl BTW).

Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten!