Over mij

‘Ik ben lang op zoek geweest naar wie ik ben. Ik wil mijn inzichten inzetten om anderen te helpen’ – quote Christel

Ik ben Christel, 47 jaar en lange tijd op zoek geweest naar wie ik ben. Ik was vroeger een denker; iemand die zichzelf wegcijferde; voelde me ‘zwaar’. Het lukte me niet om mezelf te leren kennen en te begrijpen hoe ik mij voelde en waarom. In mijn kindertijd ontwikkelde ik een negatief zelfbeeld, in mijn puberjaren worstelde ik met een eetstoornis en wist lange tijd niet wat mijn drive was. Ik heb vele stappen gezet en en help nu graag anderen stappen te zetten om een lichter leven te ervaren. <Neem contact met me op>

‘Mijn kinderen hebben mij de spiegel voorgehouden’

Gedurende mijn zoektocht naar wie ben ik, wat ik kan en wat ik wil heb ik veel ontdekt. En met de komst van onze drie kinderen is mijn ontdekkingstocht geïntensiveerd. Mijn kinderen hebben mij een spiegel voorgehouden; vanuit hun wijsheid, gevoeligheid en intuïtie. De spiegel die zij me hebben voorgehouden, is de veranderde blik van waaruit ik nu naar de wereld kijk.

‘De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf’

Een belangrijke ontdekking die ik tijdens mijn zoektocht heb gedaan, is dat ik mijn inzichten en ervaring in wil zetten. Ik heb lange tijd kinderen begeleid in het ontdekken van hun kracht en heb de overstap gemaakt naar (jong) volwassenen. De aanleiding hiervoor is dat de verandering die je zoekt, altijd in jezelf zit. En in die ‘waarheid’ zit voor mij de grootste uitdaging die ik wil doorgeven.

Gecertificeerd coach

Sinds een aantal jaren ben ik gecertificeerd Loslaatcoach (Loslaatacademie), Kindertolk van de PresentChild® Methode en (kinder)KARAKTERcoach. Tevens ben ik gecertificeerd Body Mind Release therapeut. Ervaringen die verder een stevig fundament hebben gelegd zijn onder andere de training ‘Je geboorte in kaart’, de training Chetana – bewust zelf management en communicatie en de cursus Geweldloze Communicatie bij NCGC.